DROFFICE
Viziunea noastra
În cei peste 15 ani de activitate pe piaţa din România, ne-am remarcat prin furnizarea de produse şi servicii de cea mai bună calitate către clienţii noştri si menţinerea unor standarde ridicate ale eticii profesionale.

Pentru că suntem o companie responsabilă social în comunitate, armonia dintre noi şi mediul înconjurător este fundamentală. Considerăm abordarea problemelor de mediu o responsabilitate corporatistă, de aceea ne asumăm acţiuni şi măsuri de reducere a efectelor negative pe care activităţile noastre le au asupra mediului.

Motivată de acest angajament, în anul 2009, Dr. Office Group® a dezvoltat propria Divizie de Mediu. Atenţia şi activitatea noastră a fost îndreptată spre alinierea priorităţilor de business cu obiectivele de mediu şi către stabilirea de parteneriate strategice alături de companii de top în industria dezvoltării durabile.

Un pas important pe acest drum îl reprezintă parteneriatul cu Grupul “Systemlife” – companie italiană ce furnizează soluţii şi produse unice pe plan mondial, de purificare a aerului în spaţiile exterioare şi interioare urbane.
Systemlife - meniu
Copyright ©2011 SC DR.OFFICE GROUP SRL